Лятно обучение ‘2022

На 5, 6 и 7 юни в хотелски комплекс „Свети Георги“, с. Говедарци се проведе годишното лятно обучение на Президентски клуб – България. По традиция в мероприятието участват членовете на Клуба със своите семейства, специален гост, а тази година за първи път участваха и членове на Детско-юношеската секция на Президентски клуб. Темата на обучение беше „Ценности. Принципи. Цели.“, а лектор – нашият дългогодишен член госпожа Бистра Георгиева.

Изложба на детски рисунки

По повод Деня на детето Президентски клуб – България организира изложба на рисунки на децата на членовете на Клуба. В задушевна и приятелска атмосфера разгледахме произведенията на младите художници, а те разясниха за публиката какво изобразяват и внушават картините им.

Стефан Янев – гост на Президентски клуб

На 26 април гост на Президентски клуб – България беше бригаден генерал Стефан Янев – министър-председател в двата служебни кабинета от 2020 г. и бивш министър на отбраната в действащия кабинет.

При голям интерес от страна на аудиторията господин Янев сподели вижданията си за текущото състояние на вътрешната и външната политика на страната, коментира ролята и значението на политическото лидерството, както и краткосрочните си политически планове.

Концерт на пиано – Александър Балабанов

На 19 април в рамките на традиционния Ден на отворените врати в Президентски клуб – България се проведе концерт-рецитал за пиано.

В изпълнение на господин Александър Балабанов – член на Клуба, чухме произведения на популярните съвременни композитори Ян Тиерсен (Франция) и Лудовико Ейнауди (Италия).

Сред гостите на концерта бяха представители на академичното ръководство на Висшето транспортно училище „Тодор Каблешков“.

Гостува шеф Иван Манчев

Популярният майстор готвач и телевизионен водещ шеф Иван Манчев гостува на Президентски клуб – България на 30 март.

Известен най-вече с кулинарната си виртуозност, шеф Манчев постави във фокуса на разговора управлението на бизнес в сферата на ресторантьорството, създаване на бранд и поддържането на високо качество на обслужване. Многобройните въпроси на присъстващите предизвикаха дълга и задълбочена дискусия.

Среща с Иван Иванов - председател на Българска асоциация на малките и средни предприятия

На 22 февруари гост на Президентски клуб – България беше господин Иван Иванов – председател на Българска асоциация на малките и средни предприятия. Господин Иванов разказа за дейността на асоциацията, за ползите, възможностите и услугите, които предоставя на членовете си, както и за междуинституционалното ѝ взаимодействие с органите на държавната власт. Гостът сподели още мнението си за текущата политическа и икономическа обстановка в страната и направи кратък обзор на проблемите, пред които е изправен малкия бизнес у нас.

Кънки на лед - съвместно спортно събитие с детската секция към "Президентски клуб България"

На 16.01.2022г. голяма част от членовете на детската секция към "Президентски клуб България" присъстваха на организирано вътрешно спортно мероприятие. Немалкото падания не успяха да попречат на доброто настроение, с което се разделиха със зимната пързалка на стадион "Юнак" в София. С това си ходене на кънки на лед, излязоха от зоната си на комфорт и създадоха поредния хубав спомен заедно.

Зимно обучение 2022

На 21 и 22 януари 2022 година Президентски клуб проведе традиционното си Зимно обучение на хотел Свети Георги с. Говедарци.

Имахме семинар на тема „ Балансиран и ефективен екип“ с водещ господин Ангелов, направихме дълга разходка в красивата зимна гора, а вечерта - занимателни игри за остроумие и досетливост.

Коледно парти

На 21 декември се проведе традиционното Коледно парти на Президентски клуб България. Дядо Коледа раздаде подаръци на децата, а те освен стихчета и песнички танцуваха Танца на пожарникарите заедно с членовете на Детската секция.

Приветствия поднесоха господин Младен Велков – президент на Клуба, и Камен Стефанов – президент на Детската секция при Клуба.

Концерт на Лили Иванова

На 14 декември членовете на Президентски клуб България, заедно със семейства и приятели, посетихме концерта на Лили Иванова в НДК. Поднесохме на Лили кошница бели цветя.