Посещение на Планетариум Смолян

    На 16 май членове и приятели на Президентски клуб организираха и посетиха Планетариума в град Смолян. Пътуването премина в смях и веселие, не една комична ситуация, а звездното шоу остави зрителите наистина без дъх.

Спортен полуден 2015 г.

    На 26 април членовете на Президентски клуб в компанията на своите семейства и близки се включиха в ежегодния спортен полуден. В околностите на село Владая участниците имаха възможност да се насладят на екстремно преживяване с АТВ-та и да се заредят с адреналин и положителни емоции.

Церемония по награждаване "Ръководител на годината"

На 17 март в зала Среден на "Шератон София Хотел Балкан" се проведе церемония в първия конкурс "Ръководител на годината" под патронажа на министъра на труда и социална политика господин Ивайло Калфин. Лично министър Калфин връчи призовата статуетка на госпожа Диана Бойчева - изпълнителен директор на "БГ книга" ЕАД. Нейни подгласници станаха Пламен Бонев /"Радомир метал индъстрийз"/ и господин Любомир Дреков, кмет на столичния район Лозенец.

Хамлет

На 24 февруари членове и приятели на Президентски клуб спазиха традицията за посещение на театрална постановка. Тази година изборът падна върху "Хамлет" в Народен театър "Иван Вазов". На сцената излязоха Леонид Йовчев, Мариус Куркински и други звезди на съвременния театър, за да представят една дръзка и модернистична интерпретация на Явор Гърдев върху класическото произведение на Шекспир.

Конкурс "Ръководител на годината"

Целта на конкурса, който се организира от Асоциация “Сенатор” с подкрепата на “Президенски клуб” България и е под патронажа на Министъра на труда и социалната политика Ивайло Калфин, е да се поощрят и популяризират усилията на ръководителите в предприятията и учрежденията за подобряване на условията за ползотворен труд и почивка, както и за повишаване на производителността на труда . Предложения за най – добър ръководител ще се подават от колективите на предприятия, фирми и организации, независимо от тяхната големина или бранш. Критериите, по които специално подбраното жури ще оценява ръководителите са : човечност в отношенията, добри условия за труд и почивка, обучения и мероприятия за повишаване на квалификацията и личния ръст на персонала. Номинации за най – добър ръководител могат да се правят на официалния сайт на Асоциация Сенатор: www senatorassociation.eu и на имейл: konkurs@senatorassociation.eu от 00.00 часа на 17.02.2015 до 00:00 часа на 10.03.2015г. Церемонията по връчването на наградите на победителите ще се проведе на 17.03.2015 г. от 19:00 часа в София хотел Балкан, зала Средец.

Жени Живкова

На 17 февруари на Президентски клуб гостува госпожа Жени Живкова. Известната дизайнерка говори малко за мода, но с охота се впусна в темата за образованието, в спомени за майка си и дядо си. Госпожа Живкова сподели, че няма планове за политическа кариера, въпреки многобройните предложения, които получава.

Медалистите от Жаутиковската олимпиада по математика, информатика и физика

Отборът на учениците от 11-и и 12-и класове на Софийска математическа гимназия с ръководители Линка Минчева и Елена Станчева гостува на Президентски клуб. Младите математици се върнаха от престижното състезание, в която тази година се включиха 391 участника от 15 страни, с един златен, три сребърни и три бронзови медала. Учениците споделиха планове за свой интересен проект за изгубени животни, а членовете на Президентски клуб изразиха готовност да помогнат с реализирането му.

Веселина Томова WWW.AFERA.BG

Журналистката от Варна госпожа Веселина Томова - собственик и главен редактор на сайта за журналистически разследвания www.afera.bg, гостува на редовната среща на членовете на Президентски клуб на 20 януари. Госпожа Томова представи професионалната си биография и разкри прелюбопитни факти от работното си ежедневие, както и куриозно и рискови моменти, свързани с разследванията, които прави.

Зимно обучение

На 13 януари се проведе традиционният зимен управленски тренинг на членовете на Президентски клуб България. Мероприятието започна в края на забързания работен ден с бързо излизане от софийските задръствания в и достигане до гостоприемница Мотен /Витоша/ при тежки зимни условия. Гостите се погрижиха за доброто си настроение, а любезните домакини - за вкусното угощешние.

Георги Кадиев

На 2 декември членовете на Президентски клуб - България се срещнаха с народния представител Георги Кадиев. Господин Кадиев запозна присъстващите с професионалната си биография и отговори на въпросите на аудиторията. Гостът се показа като прям и директен политик, който стои зад думите си, и е наясно с както плюсовете, така и с огромните недостатъци на политическата активност.