Среща с актьора Васил Михайлов

     Васил Михайов е от големите българи, с които имаме възможността да общуваме. Срещата с него беше безкрайно вълнуваща, наситена с добро настроение и заразителен смях.

 

Галерия

Среща с художника Димитър Хинков

     Бистра и Деян на изложба в Стара загора на нашия приятел – младия художник Димитър Хинков, на фона на откупената от Президентски клуб картина.

Галерия

Концерт

Концерт на младите български цигулари Мартина Димова и Филип Филипов.

Галерия

Среща с двукратения олимпийски шампион Боян Радев

     Боян Радев разказа как е извоювал двете олимпийски титли и сподели:

     „Лесно се правят колекции в страни, в които има изкуство, а няма култура....“

Галерия

Литературна вечер

     Вероника Мелникова представи стихосбирката си „Вървя към моята Вселена“, която е написана на три езика - български, руски и гръцки.

Европейска политика на САЩ след студената война

     Доктор Петьо Петев – Директор на Дирекция НАТО  и сигурност в Министерство на външните работи изнесе беседа за политиката на САЩ в Европа след годините на Студената война и после обсъдихме на чаша вино мястото на България в балканския пъзел.

Гелерия

Дърветата обичат да пътуват

     Президентски клуб България „облече“ сто дървета в бяло в Южния парк в началото на 2007 година с цел да се привлече вниманието на обществеността върху възможностите за успех и реализация в България.

Среща с художника Йордан Шентов

     Художникът Йордан Шентов представи нарисуваният от него портрет „Моят Левски“ и прочете есето, което е написал по повод 134 години от обесването на Васил Левски.

Галерия