Клуб „Президент” - Русия

    В Москва се състоя среща между президента на Клуба инж. Калин Божилов и Станислав Тен – Вицепрезидент и Изпълнителен директор на Професионалния клуб на директорите в Русия – клуб „Президент”, и членове на клуба. Срещата беше опознавателна, разменени бяха мисли, идеи и намерения за бъдещи контакти и сътрудничество.

www.club.president-centre.ru

132 години от обесването на Васил Левски

На тази дата се навършват 132 години от обесването на Васил Левски. Името му е символ на величието на българския дух и народното съзнание, синтез на мисъл, воля и живот. Заедно с нашите гости Евгени Михайлов и Руми Трошанова почетохме паметта му и още веднъж си казахме, че Левски е една велика всеотдайност – без колебания, без раздвоение, без връщане назад! Да е светла паметта му!

Музикант на годината и имена от бъдещето

    На 6 февруари от 19 часа в зала „България“  Президентски клуб даде сцена за изява на талантите на България – ученици от Националното  музикално училище „Любомир Пипков“ и художници от Националното училище за изящни изкуства „Илия Петров“. Съвместно с Българско национално радио се проведе и класацията „Музикант на годината“. Свириха Перкусионен ансамбъл, Струнен оркестър, Мартина Димова – цигулка, Асен Танчев – пиано, Георги Величков – акордеон. Наградата „Млад музикант на годината“ получи Лия Петрова. Същата вечер бяха откупени 10 платна от изложбата, а концертът беше открит със стихотворението „Балада за България“ от Ефтим Ефтимов в невероятното изпълнение на Калин и Никита Божилови, което взриви препълнената зала.

http://nationalmusicschool.hit.bg/

Галерия

Среща с писателя Антон Дончев

    Гост на Президентския клуб беше големият български писател  академик Антон Дончев, написал “Време разделно”, ”Сказание за времето на Самуила”, ”Сказание за хан Аспарух, княз Слав и жреца Терес”, ”Трите живота на Кракра” и много други свързани с нашата история произведения. Говорихме за българския дух, за силата му в минали времена, и за проекцията му в бъдещето.


Галерия

Коледно парти

Коледно парти в Президентския клуб.

Среща с поетесата и писателката Надежда Захариева

     Госпожа Надежда Захариева, Заместник министър в Министерство на културата, на разговор за книгите, читателите, издателите, библиотеките и държавата.

Галерия

Демонстрация на дамски прически

     Фризьорския салон на Инчето и Ники от веригата КАЛО направи демонстрация на дамски прически. Беше красиво и много забавно-за фризьорите, за моделите и за публиката!

Стил, етикет, протокол

Лекция на тема: Стил, етикет, протокол.

Лектор: Анатолий Пазийски, Началник отдел Церемониал в администрацията на Президента.

Първи Юни

     Първи Юни в Президентски клуб.

Финансиране чрез борсата

Лекция на тема: Финансиране чрез борсата.

Лектор: Иван Такев , Оперативен директор и Директор на Дирекция търговия на Българската фондова борса.

Галерия