Представяне на йога, аюрведа и медитация в „Президентски клуб”

На 30 септември  гости  на „Президентски клуб”- България бяха на представители на центъра за духовни практики „Йога Мандала”. Теди и Марлене  представиха йога, медитация и аюрведа като техники за достигане на хармония със себе си, заобикалящия ни свят и Вселената, как тези техники могат успешно да се прилагат в забързаното ежедневие на бизнес човека и с какво могат да му бъдат полезни.

Финансистът Славей Димов гостува на „Президентски клуб”

На 23 септеври членове и гости на „Президентски клуб” се срещнаха с финансиста Славей Димов. Господин Димов е  управител на кооперация „Кредо” и „Кредибъл” АД – независима финансова институция. Експертът разясни ключови понятия и процеси от областта на финансите, даде мнение по конкретни казуси от бизнеса и коментира актуална финансова картина както в глобален мащаб, така и по отношение на българската икономика.

„Президентски клуб” отваря врати за изкуството на Едмонд Демирджиан

На 17 юни „Президентски клуб” – България закри работен сезон 2007/2008 с гостуване на известния художник Едмонд Демирджиан и представяне на негови картини. Едмонд разказа за жизнения и творческия си път, за опита натрупан по време на пребиваването му в Съединените щати и за страстта си към ударните инструменти. Именитият художник разкри своята любопитна логика на работa, която гласи, че условието, за да бъде една
картина хубава, е в нея да има хармония и равновесие.

Г-н Божилов – гост на руския клуб „Президент”

     На 31 май и 1 юни г-н Калин Божилов взе участие в организираната от Професионалния клуб на директорите „Президент” – Русия Конференция „Сертификация на управлението: опит и перспективи за развитие в Русия”. Господин Божилов изнесе доклад за нуждата от сертификация на управлението на бизнеса в България.

Изложба на Румен Ангелов

На 27 май гости и приятели на Президентски клуб – България и банкера Румен Ангелов се събраха, за да честват заедно първата
самостоятелна изложба на г-н Ангелов в качеството му на художник, които рисува с конци. Тринайсетте картини и стихосбирката на г-н Ангелов, издадена от Президентски клуб, се радваха  на огромен интерес.

Галерия

Полк. Любен Михайлов гост на Президентски клуб

На 20 май гост на Президентски клуб – България беше полк. Любен Михайлов – бивш директор на Научно техническото разузнаване. В тесен кръг полк. Михайлов сподели интересни случки и факти от времето, когато е оглавявал НТР. Разказа на гостите за пътя на научни,технически и битови въведения от научната и изпитателната лаборатория до дома и работното ни място.

Галерия

Космосът гостува на Президентски клуб

     На 22 април Президентски клуб покани свои приятели на среща с космонавта бриг. ген. Александър Александров. Г-н Александров разказа на гостите за пътя на човека към Космоса, за тежката подготовка на бъдещите космонавти, запозна ги с устройството на космическите летателни апарати. За всички присъстващи беше изключително интересно да разберат какви необятни възможности дава развитието на космонавтиката - в областта на бизнеса, технологиите, медицината и др.

Изложба на фотографката Бистра Бошнакова

     На 8 април Президентски клуб отвори врати за приятели и гости, за да им представи майсторските творби на младата фотографка Бистра Бошнакова. В петнайсетте си фотографии госпожица Бошнакова е запечатала таланта на малка балерина. Изложбата даде възможност за среща между младата култура и младия бизнес. Президентски клуб се гради на убеждението, че само тяхната съвместна работа може да доведе до наиционален просперитет.

Галерия

Среща с посланика на Украйна

     Нa 26 март гост на Президентски клуб беше  Виктор Калник – извънреден и пълномощен посланик на Украйна в Република България. Господин Калник представи страната си и даде ценна информация за бизнес възможностите, фискалната политика и особеностите на украинския пазар. Гостите на срещата отправиха към Heгово Превъзходителство конкретни въпроси, свързани със собствената им сфера на работа и освен изчерпателни отговори, получиха и уверението на господин посланика, че могат да разчитат на пълното съдействие на украинското посолство.

www.ukrembassy.com

Галерия

Списание „Мениджър”

    На гости на Президентски клуб беше Мая Бобева – очарователна млада дама, изпълнителен директор на уважаваното и четено списание „Мениджър”. Тя разказа кой, как и защо създава това интересно списание – за екипа, за условията, за новия подход, за новите идеи. Срещата беше изключително приятна и много полезна.

http://manager.bg