Представяне на "Мъжемразката" от Донка Петрунова

В края на 2012 г. Президентски клуб издаде 22-та книга на именитата криминална авторка Донка Петрунова - сборника с разкази "Мъжемразката. Тринайсет лица на дявола в нас". Повече от 200 души се събраха в зала "Тържествена" на Централен военен клуб, за да уважат писателката и да чуят думите,които специалните гости имаха да кажат за нея. Сред тях бяха Надежда Захариева, председателят на Съюза на българските писатели Николай Петев и актрисата Станка Калчева, която прочете избрани моменти от "Мъжемразката". Неповторим вкус на премиерата придаде участието на Роберта Балет с емблематичния танц "Полицайки".

Откриване на работен сезон 2012/2013

С тренинг-семинар на тема "Изкуството да привличаме пари" членове и приятели на Президентски клуб - България откриха новия работен сезон на Клуба. С присъствието си в зала "Триадица" на Гранд Хотел София на 18.09, членовете дадоха заявка за още една година съвместна работа в личностно и професионално развитие, израстване и просперитет.

Езда за закриване на работен сезон 2011/2012

Членовете на Президентски клуб закриха работен сезон 2011/2012 с конна езда на Бели искър в компанията на семействата и приятелите си. Краят на още един ползотворен сезон беше съпроводен от смях и добро настроение сред красивата природа на България. Подготовката за сезон 2012/2013 започва още през лятната почивка.

"Всичко е любов" - изложба на Румен Ангелов

За втори път Президентски клуб организира изложба на нестандартните произведения на господин Румен Ангелов. Третата самостоятелна изложба на най-добрия банкер сред художниците и най-добрия художник сред банкерите се проведе на 29 май под надслов "Всичко е любов" с подкрепата на дермато-козметичен център "Дерма Лайн".

Нидал Алгафари в Президентски клуб - България

На 22 май специален гост на Президентски клуб - България беше господин Нидал Алгафари. Политическият ПР, как се правят избори и обстановката в Сирия бяха само част от теми, по които господин Алгафари сподели мнението - безспорно ценно и обогатяващо за членовете на Президентски клуб и техните гости.

Годишно обучение 2012

Президентски клуб България проведе годишното си обучение в имението Портоелеа на Халкидики, Гърция. Участвахме в разработване на бизнес-проекти за китайски инвеститори, имахме състезание с канута, забавлявахме се. Децата направиха изложба от малки пластики и рисунки върху камъни и миди. www.portoelea.com

Мартина Димова - концерт за цигулка

На 24 април се проведе станалият вече традиционен концерт на младата цигуларка Мартина Димова. За трети път талантливата изпълнителка показа на членовете и гостите на Президентски клуб защо българските музиканти печелят признание на всички световни сцени. Сред произведенията, включени в програмата на концерта, бяха "Хота Навара" от Сарасате, "Танга за цигулка и пиано" от Пиацола и "Унгарски танц N5" от Брамс.

Флаш моб на летище София

На 19 април за пръв път на софийското летище се проведе флаш моб, организиран съвместно от Президентски клуб - България и студенти от Нов български университет под патронажа на министъра на транспорта. Точно в 12:30 под звуците на песента "На инат" предварително организирана група студенти и членовете на Клуба се събраха на терминал 2 под мотото "Да останем на инат - можем, знаем, искаме да променим България", за да покажат, че бъдещето на младите българи е в родината им.

Татяна Дончева гостува на Президентски клуб

На 24 април госпожа Татяна Дончева гостува на Президентски клуб - България и разказа както неизвестни факти от личния си живот, така и любопитни моменти от политическата си кариера. Госпожа Дончева сподели личните си виждания за качествата, уменията и способностите на добрия лидер и как той може да бъде разпознат.

Донка Петрунова на гости на Президентски клуб

На 27 март гост на Президентски клуб - България беше именитата криминална писателка Донка Петрунова. Авторката на 17 книги, сред които "Фатални отклонения", "Любов в криминално време" и последната "Ръкописът на мръсните тайни" говори за фикцията и реалността в романите си, за абсурдността на действителността, в която дори е трудно да повярваме.